Jednostavan, koristan i svatko ga može i trebao bi koristiti!
Sveobuhvatna aplikacija za agencije za nekretnine, upravljanje odnosima s klijentima i digitalni marketing.

Zašto bih trebao-la korisiti EstateBax?!

Ovo su razlozi zbog kojih trebate korisiti EstateBax ili preći sa nekog CRMa opće namjene.

EstateBax nije klasični CRM opće namjene kao što je npr. Zoho CRM. Naravno ima sve elemente klasičnog CRMa ali je on puno više od toga. EstateBax je sistem napravljen namjenski za agencije za nekretnine, koji pomaže ne samo u standardnim poslovima komunikacije i praćenja klijenata, nego i je to kompletan informacioni sistem za agencije za nekretnine.

On agencijama daje mogućnosti koji su daleko ispred klasičnih CRM sistema, kao što su registar svih nekretnina sa svim podacima o istim. Lokacije i mapa svih nekretnina, fotografije, podaci o vlasniku, svi detalji o nekretnini, dokumenti vezani za nekretninu i sve što treba da ima jedna agencija za nekretnine. Ovo ne nudi niti jedan CRM opšte namjene.

Ovakav registar daje mogućnost vezanja klijenata - potencijalnih kupaca sa istim i praćenje svih dešavanja i akcija koje su poduzete glede jedne od prilika (nekretnina-klijent veze). Ugodan i jednostavan pregleda nekrenine sa svim potencijalnim kupcima i historijom svih akcija sa pomenutim potencijalnim klijentima.

Također, posjedovanje ovakvog registra u sistemu daje mogućnost kreiranja 'landing' stranica u sistemu, te njihovo jednostavno dijeljenje na socijalnim mrežama ili sa potencijalnim klijentima putem aplikacija za komuniciranje (Viber, WhatsApp, Telegram). Nadalje, moguće je na vrlo jednostavna način iz sistema poslati e-mail klijetu sa određenom nekretninom (jednom ili više), koji će automatski ubaciti slike u e-mail i link na stranicu sa svim detaljima o nekretnini.

EstateBax ima integrisani sistem upravljanja zadacima (task menadžment), koji je vrlo sličan komercijalnim sistemima kao ClickUp, Trello i sl. Sve ovo EstateBax nudi pod 'jednim krovom', za cijenu koja je vrlo pristupačna i čini samo dio cijene drugih CRM-ova opće namjene.

Sveobuhvatna aplikacija za agencije za nekretnine, upravljanje odnosima s klijentima i digitalni marketing.

Ovo su samo neke od izvanrednih mogućnosti u kojima ćete uživati.

INFORMACIJE O NEKRETNINAMA I MARKETING

Jedinstvena baza podataka za nekretnine

Pohranite i organizirajte sve podatke o vašim nekretninama na jednostavan i praktičan način: osnovne informacije, fotografije, dokumente, lokaciju, podatke o vlasniku i mnogo više.

Vizualizirajte svoje nekretnine na karti

Otvorite prikaz karte kako biste vizualizirali sve svoje nekretnine s osnovnim filtirima. Lako se krećite do oznaka na karti kako biste pristupili detaljnjim podacima o svakoj nekretnini.

Dijeljenje nekretnina sa drugima

Proširite saradnju sa drugim agencijama - lako dijelite bilo koju od svojih nekretnina s drugim agencijama koristeći EstateBax™ kako biste ubrzali prodaju.

Jednostavno stvaranje predložaka 'landing' stranica

S našim EstateBax™ Sharing Studiom, odaberite od mnogih predložaka landing stranica i jednostavno ih pripremite za prikazivanje vaših nekretnina na društvenim medijima samo jednim klikom.

KLIJENTI I KOMUNIKACIJA

Integrirani centar za kontakte

Održavajte organizirane sve vaše kontakte i dostupne na jedan klik. Lako stupite u kontakt s njima putem WhatsApp-a, Vibera, ili Telegrama. Automatizirajte vremensku liniju (sva dešavanja) za vaše kontakte, uključujući sve interakcije, zadatke i povezane prilike.

Stvaranje prilika u sistemu

Lako povežite svoje nekretnine s potencijalnim kupcima i jednostavno pratite sve povezane događaje na automatiziranoj vremenskoj liniji. Svaka završeni task (zadatak) povezana s njom će dodati stavke na vremenskoj liniji.

Kreiranje emailova za nekretnine: Jednostavnost generisanje emailova

Lako šaljite emailove jednom ili više kontakata. Prilagodite svoje emailove sa uključenom nekretninom, uključujući fotografije, osnovne podatke, i link za sveobuhvatan pregled nekretnine.

Automatizirana generacija potencijalnih kupaca putem 'landing' stranica

Svaka 'landing' stranica uključuje kontakt obrazac s podacima o agentu. Dijeljenjem vaše 'landing' stranice na društvenim medijima sada će generirati potencijalne kupce u centru za kontakte svaki put kad netko pošalje kontakt obrazac.

TIM I UPRAVLJANJE ZADACIMA

Upravljanje zadacima i saradnja

Naš alat za praćenje zadataka (taskova) koristi kartice sa zadacim za agente sa progresom i komentarima, agencijama daje fleksibilnost u upravljaju zadacima i projektima, povećavajući ukupnu produktivnost i organizaciju.

Učinkovito upravljanje timom i dozvolama uloga

Lako upravljajte članovima tima, sistemskim ulogama, i njihovim dozvolama. Prilagodite svoj sistem kako bi odgovarao zadacima i odgovornostima članova vašeg tima prema potrebi.

PODACI I ANALITIKA

Sveobuhvatna analitika za 'landing' stranice

Pratite sveobuhvatnu analitiku 'landing' stranica i učinke vaših podijeljenih stranica na društvenim mrežama u EstateBax Analytics.

Napredna analitika podataka i izvještavanje

Naš softver uključuje snažan generator izvješća koji omogućava korisnicima izradu detaljnih izvještaja o zadacima, agentima, kontaktima i nekretninama, pružajući vrijedne uvide i analitiku neophodnu za donošenje odluka i praćenje rada uposlenika.

Integrirani kalendar zadataka na sveobuhvatnoj nadzornoj ploči

Započnite svoj dan s lakoćom i pristupom ključnim informacijama. Naša nadzorna ploča pruža sve osnovne pojedinosti, uključujući kalendar s vašim zadacima, listu zadataka koji kasne, analitiku 'landing' stranica, broj nekretnina, podatke o kontaktima, nove kontakte, i još mnogo toga.

Integrirajte kalendar koji prikazuje nadolazeće događaje, prikaze nekretnina, sastanke, ili druge relevantne aktivnosti.

Potpuna analitika EstateBax-a

'Landing' stranice kreirane pomoću EstateBax-a povezane su sa EstateBax Analytics-om. Pomoću ovog moćnog alata možete sveobuhvatno pratiti učinak svih vaših 'landing' stranica. Tu imate uvid u posjećenost stranica, trajanje posjeta i mnogo više. Otkrijte porijeklo vaših posjetitelja, bilo da dolaze iz različitih izvora ili društvenih mreža na kojima ste promovirali svoje 'landing' stranice.

Naša potpuna analitika dostupna je svim našim korisnicima, na svim planovima, za svaku 'landing' stranicu.

Želiš li saznati više o prednostima EstateBax CRM-a?

Odaberite plan koji vam odgovara

Transparentne cijene. Nema skrivenih troškova. Nema ugovora - otkazivanje u bilo kojem trenutku.

Mjesec
Godišnje Uštedite 20%
Basic Plan

Male agencije ili solo agent

$69 /Mjesec

$660 /Godina

PDV nije uključen
 • Do 3 korisnika
 • Do 100 nekretnina
 • Neograničeno kontakata
 • Neograničeno 'landing' stranice
 • EstateBax analitika za 'landing' stranice
 • 24/7 E-mail podrška
Popularno
Professional Plan

Veće agencije

$119 /Mjesec

$1140 /Godina

PDV nije uključen
 • Do 10 korisnika
 • Do 500 nekretnina
 • Neograničeno kontakata
 • Neograničeno 'landing' stranice
 • EstateBax analitika za 'landing' stranice
 • EstateBax analitika za web stranicu (jedna)
 • Surađivanje s drugim agencijama
 • 24/7 E-mail podrška
 • 24/7 Chat podrška
Unlimited Plan

Velike agencije

$199 /Mjesec

$1910 /Godina

PDV nije uključen
 • Neograničeno korisnika
 • Neograničeno nekretnina
 • Neograničeno kontakata
 • Neograničeno 'landing' stranice
 • Prilagođeno predložak landing stranice
 • EstateBax analitika za 'landing' stranice
 • EstateBax analitika za web stranice (5)
 • Surađivanje s drugim agencijama
 • 24/7 Podrška putem e-pošte
 • 24/7 Chat podrška
 • 24/7 Telefonska podrška

Često postavljana pitanja

Ako ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje u našim često postavljanim pitanjima, uvijek nas možete kontaktirati ili nam poslati e-poštu. Odgovorit ćemo vam čim prije!

Opća pitanja

EstateBax SaaS može pomoći agencijama za nekretnine optimiziranjem upravljanja nekretninama, poboljšanjem upravljanja odnosima s klijentima, unaprjeđenjem marketinških napora potpomognutih landing stranicama EstateBax-a te pružanjem vrijednih uvida putem vremenskih linija za nekretnine i klijente, te analitike podataka putem EstateBax Analytics-a. EstateBax kao rješenje u oblaku poboljšava produktivnost, skalabilnost i uštede, što u konačnici pomaže agencijama pružiti bolju uslugu i ostati konkurentne u industriji. Više možete pročitati o značajkama EstateBax-a here!

EstateBax je izuzetno prilagodljiv i namijenjen je širokom spektru korisnika, od pojedinačnih agenata za nekretnine koji žele optimizirati svoje operacije do malih i velikih agencija za nekretnine. To je sveobuhvatno rješenje dizajnirano da zadovolji potrebe kako pojedničnih agenata, tako i velikih agencija za nekretnine, čineći ga idealnim izborom za sve u ovoj branši.

Samo kliknite na link. Bit ćete preusmjereni na glavni domen EstateBax App za registraciju. Nakon potvrde e-maila, možete početi koristiti EstateBax© SaaS aplikaciju s besplatnim probnim periodom od 14 dana. Nakon isteka probnog perioda, možete odabrati između naših planova kako biste nastavili uživati u našem sistemu.

Naša podrška obično odgovara na e-poštu u prosjeku u roku od 30 minuta. Međutim, podršku možete dobiti i u bilo koje vrijeme putem našeg Live chat-a na našoj web stranici. Naši Ultimate korisnici također imaju opciju telefonske podrške.
Privatnost & Sigurnost

Budite uvjereni, prioritet nam je sigurnost vaših podataka unutar našeg EstateBax © softvera. Primjenjujemo snažne mjere kako bismo osigurali da su vaše informacije zaštićene i čuvane povjerljivo.

U EstateBax-u smo implementirali snažan sustav uloga i ovlasti, omogućavajući vam prilagodbu pristupa korisnika vašim točnim preferencijama. To znači da imate fleksibilnost prilagodbe ovlasti za svakog agenta, osiguravajući da možete konfigurirati softver prema svojim specifičnim potrebama.

Kada se prvi put registrirate kao korisnik u našem softveru, dodijeljeni ste kao super korisnik, čime vam se dodjeljuju posebne privilegije. Kao super korisnik, imate mogućnost mijenjanja lozinki za bilo kojeg agenta ako je zaboravi. Osim toga, agenti također imaju opciju korištenja značajke 'zaboravi lozinku' za samostalnu promjenu lozinki radi dodatne praktičnosti i sigurnosti.

Razumijemo važnost neprekidne usluge. Kako bismo osigurali minimalne prekide, sva održavanja i ažuriranja našeg softvera zakazana su tijekom vikenda i kasnih noćnih sati. Na taj način možete koristiti naš softver s povjerenjem, znajući da vaš radni tijek neće biti narušen. Nadalje, pružamo redovita besplatna ažuriranja kako bismo održavali naš softver ažurnim i opremljenim najnovijim značajkama i poboljšanjima.

Naš Tim

Mi smo stručan tim stručnjaka specijaliziranih za razvoj web aplikacija, digitalni marketing i SEO optimizaciju. Naše stručnosti nadopunjuje mreža profesionalaca za nekretnine koji s nama surađuju kao izvođači, osiguravajući holistički pristup EstateBax-u ©

Bakir Čičak, PhD

CEO, Project Manager

Zejd Čičak

CTO, Full Stack Developer

Usama Errjahi

Backend Developer

Adi Limanović

Frontend Developer

Davud Čičak

Frontend Developer

Mulki Dika

Sales team manager

Stupite u kontakt

Slobodno nam se obratite ako imate bilo kakvih pitanja o našim uslugama.

Adresa ureda
BaxDEV s.d.
Islambegovića put 2A, Second floor, Office no.6
72000 Zenica, BA
Telefon:
+387 61 108 670
Radno vrijeme:
9:00am to 6:00pm (CET)

Partners


user-image user-image Slovenia, EU
EDGE CASE SOLUTION d.o.o.
Španska ulica 9,
1000 Ljubljana,
Slovenia
Telefon:
+386 59 087 924
Radno vrijeme:
9:00am to 5:00pm (CET)
user-image Kenya, East Africa
DIGITAL MEDIA KENYA Ltd
1870 Mpaka Rd.,
West Point Building - 3rd floor,
Nairobi, Kenya
Telefon:
+254 708 042 980
Radno vrijeme:
9:00am to 6:00pm (GMT+3)
user-image Côte d'Ivoire, West Africa
LEAD GROWTH Ltd
Cocody Angré
Abidjan,
Côte d'Ivoire
Telefon:
+225 078 940 1096
Radno vrijeme:
9:00am to 5:00pm (GMT)
user-image Kenya, East Africa
SPLENDID MEDIA Ltd
Meru RD. Opp Kenya Orient Insurance,
Mombasa, Kenya
Telefon:
+254 727 654 531
Radno vrijeme:
9:00am to 6:00pm (GMT+3)
user-image Nigeria, West Africa
VIAND DIGITAL MARKETING Ltd
No. B5, Nymex Plaza, Gado Nasko Road,
Kubwa Abuja, Nigeria
Telefon:
+234 807 216 9691
Radno vrijeme:
9:00am to 5:00pm (GMT+1)

Želiš li saznati više o prednostima EstateBax CRM-a?